Tallink Silja » Tiedotteet
Tallink Silja Yritystietoa
Missio ja visio
Yhtiön johto
Avainlukuja
Turvallisuus
Ympäristö
Historia
 
Tiedotteet
Kuvapankki
 
Töihin Tallink Siljalle

Tallink Silja muuttaa uuteen pääkonttoriin Helsinkiin

Tallink Silja Oy:n pääkonttori- ja Helsingin puhelinmyyntitoiminnot muuttavat uuteen, yhteiseen toimistorakennukseen Helsingin Jätkäsaareen. Uudet käynti- ja postiosoitteet ovat voimassa 1.11.2011 alkaen.

Uusi toimistorakennus sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa Tyynenmerenkadulla, aivan Länsisataman matkustajaterminaalin läheisyydessä. Pacific-taloksi nimetyn toimistotalon on toteuttanut rakennusosakeyhtiö Hartela. Tallink Silja on vuokrannut talosta kerrokset 3–6. Sen lisäksi Tallink Silja hallinnoi ensimmäisen kerroksen vastaanottoa.

Toimistoon muuttavat Tallink Siljan Suomen pääkonttoritoiminnot Espoon Keilarannasta sekä myyntipalvelu Helsingin Pasilasta. Kaiken kaikkiaan tallinksiljalaisia muuttaa uuteen toimistoon noin 200 henkilöä.

- On äärimmäisen tärkeää, että pääkaupunkiseudun pääkonttori- ja puhelinmyyntihenkilökunta pääsevät työskentelemään samoihin tiloihin. Muutto helpottaa sisäistä logistiikkaamme, parantaa yhteyksiä laivoillemme ja satamiin sekä tietysti tiivistää yhteishenkeä, toteaa Tallink Siljan toimitusjohtaja Margus Schults.

Uuden toimiston rakennustyöt aloitettiin kesäkuussa 2010 ja se on valmistunut syksyllä 2011. Rakennuksen ulkopinnoite on pääosin lasia, mutta ulospäin rakennus näyttää tiilitalolta. Konttorissa on sekä avokonttoripaikkoja että erillisiä työhuoneita. Avotiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota äänieristykseen ja akustiikkaan. Yleisilme on vaalea, ja sisustuksessa on käytetty paljon vaaleaa puuta ja värejä.Rakennuksen suunnittelutyöstä vastaa arkkitehtitoimisto Helin & Co ja huonekalutoimituksesta virolainen Retlar.

Kaikkien osastojen muutto on saatettu päätökseen lokakuun loppuun mennessä ja uudet käynti- ja postiosoitteet ovat käytössä marraskuun alusta alkaen. Myynti- ja asiakaspalvelussa ei tapahdu muutoksia, eikä uudessa pääkonttorissa tule olemaan lipunmyyntiä. Tallink Siljan lipunmyynti tapahtuu pääkaupunkiseudulla edelleen Erottajan Myyntipisteessä sekä Olympia- ja Länsiterminaaleissa. Myyntipalvelun puhelinnumerot ja internet-varauspalvelu toimivat kuten ennenkin.

Tallink Siljan pääkonttorin uusi käynti- ja postiosoite 1.11.2011 alkaen:

Käyntiosoite:
Tallink Silja Oy
Tyynenmerenkatu 9
00220 Helsinki

Postiosoite/Laskutusosoite:
Tallink Silja Oy
PL 100
00181 Helsinki

Verkkolaskuosoite: TE003701142967
(Operaattoritunnus 003701011385)
Laskut pdf-muodossa: accounting.espoo@tallinksilja.com

Pysäköinti
Kiinteistön edessä, kadun toisella puolella on maksullinen, lyhytaikainen pysäköinti.

Puhelinnumerot
Kaikki puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Margus Schults, Tallink Silja Oy,
puh. 050 354 5867, margus.schults@tallinksilja.com


 

 
Tulostettava versio Kerro kaverille